Мартин Петров с хеттрик и купа за българския тим в Мадрид

Начало » Мартин Петров с хеттрик и купа за българския тим в Мадрид
Мартин Петров
Мартин Петров, България Мадрид

Мартин Петров отново облече националната фланелка, за да изведе отбора на България (Мадрид) до разгромна победа със 7:2 над Румъния (Мадрид) на първенството “Мундиалито за интеграция“ в Испанската столица. Летният турнир с 22 селекции, познат като неофициално световно за емигранти, се провежда над четвърт век, а нивото му вече е високо като за втора-трета дивозии на Иберийския полуостров и практически е поле за трансфери.

Славният ни бивш национал Петров, с капитанската лента, разписа хеттрик с удари от втора линия, раздаваше щедро пасове за съотборниците. Младите таланти Марио Ралчевски, Мартин Цветков и Тихомир Шеков също вкараха, седмия забучи Роберто Людмилов. В предните двубои българският тим (без Петров) направи 1:1 с Гвинея Бису и загуби 0:5 от миналогодишния шампион Екваториална Гвинея.

Мартин помогна в няколко двубоя и на България-ветерани за победи, достойно представяне в Лигата на Ветерани (над 35 г) в област Мадрид и спечелването на купа “Европа“. Така в началото на септември нашите ще излязат за суперкупа срещу заслужилите “Шампионска“ Колменар Виехо, в чийто състав често ритат бившите звезди на Реал Мадрид Роберто Карлош и Фернандо Мориентес.

Отбор България Мадрид
Отбор България Мадрид