Марто Петров: Не заслужавахме да загубим

2010-11-17 22:17:00

Трябва да стъпим на земята, смята играчът на английския Болтън

Националният отбор трябва да компенсира с повече работа на терена разликата в класите със своите съперници, заяви капитанът на тима Мартин Петров след загубата с 0:1 от Сърбия в приятелска среща.

Играчът на английския Болтън пое капитанската лента в отсъствието на Стилиян Петров и изведе своите съотборници на Националния стадион "Васил Левски".

"Не заслужавахме да загубим, тимът беше мотивиран. Все пак от контролите можем само да спечелим. Казаха ми, че голът на сърбите е бил нелеп и точно подобни грешки трябва да изчистим, за да вървим напред", смята Петров.

"Имаме върху какво да работим. Неприятно е да загубиш, но се надявам следващия път момчетата да имат късмет. Трудно е да играеш срещу такива футболисти. Не трябва винаги да сме много критични, а да стъпим на земята. Трябва да компенсираме с повече работа на терена", добави той.

Полузащитникът коментира и контузията си в коляното. "Пак е на същото място и вече свикнах. Нормално е да има болки след операциите, но не е нищо страшно", каза Петров.

Вашият коментар