Матеус и Лиляна гледат скандал с Макриев

2010-10-18 23:43:00

Националният селекционер Лотар Матеус заведе 4-ата си съпруга Лиляна, за да гледат заедно изявите на Димитър Макриев. Семейство Матеус видя гол и червен картон на българина, 3:3 между неговия Ашдод и Апоел (Бер Шева) и прекратяване на мача секунди преди края.

 

Макриев изведе Ашдод напред в 12-ата мин, а след гола на национала Лотар Матеус стана прав в официалната ложа и бурно аплодира изпълнението с левия крак от границата на наказателното поле за 1:0. Ашдод дръпна с 2:0, но допусна обрат до 2:3. В 90-ата мин изравни за 3:3. В добавеното време обаче фенове на домакините хвърлиха предмет и уцелиха страничния рефер Орен Борнщайн. Главният съдия прецени, че няма да даде край на двубоя, и вместо това Ашдод е заплашен със служебна загуба.

 

"Бях ударен от тежък предмет в крака. Болката бе толкова силна, че ме свали на земята и не успях да продължа мача", заяви Борнщайн.

 

Макриев пък получи червен картон преди грозните събития, след като показа жестове към публиката, която го обиждаше по време на срещата. Според някои израелски медии именно тези жестове са предизвикали целия скандал. По-вероятно е обаче предметът, ударил страничия съдия да е следствие радостта от изравнителния гол, паднал половин минута по-рано.

Вашият коментар