Матеус присъства на раждането на следващата си жена

2011-01-23 13:43:00

Така коментатор изгъбарка селекционера на България, обяснявайки защо го няма на снежния мондиал

 

Лотар Матеус пропусна световното първенство на сняг, на което уж бе потвърдил участие. Официалната причина бе грип. "Истинската причина Лотар да не пристигне е желанието му да присъства на раждането на следващата си жена", обяви по микрофона коментаторът на турнира Валдемар Хартман, бъзикайки Матеус за разликата от 26 г. с 4-ата му съпруга Лиляна. В Германия не спират да се гъбаркат с Лотар всеки ден, а и той постоянно им дава поводи.

 

Красимир Балъков стигна финал със звездния тим на световното първенство по футбол на сняг, което се проведе в швейцарския курорт Ароза на 1800 м надморска височина. В него участваха още тим на домакините, Холандия и Германия. А събраните средства отиват за благотворителност.

 

Именно от бундестима Балъков и колегите паднаха с 0:5 във финала. "В нашия отбор нападателите бяха малко повече и затова се стигна до този резултат. За Германия отзад играха имена като Гуидо Бухвалд и Йорг Хайнрих. Иначе атмосферата беше страхотна. Имаше доста зрители, въпреки че температурата бе минус 14 градуса", разказа Балъков.

Вашият коментар