Матеус се разведе за 4-и път!

2011-02-03 14:26:00

Селекционерът на България скъса договора с Лиляна по взаимно съгласие

 

Селекционерът на националния отбор на България Лотар Матеус се разведе за четвърти път. Официалното прекратяване на брака между 49-годишния немец и 23-годишната Лиляна се е състояло вчера в Австрия.
 
Новината е потвърдена пред немските медии от адвоката на Матеус Вим Фогел. Съдебният развод между двамата е станал по взаимно съгласие. Бракът между германеца и украинската манекенка продължи само две години.
 
Семейството на Лотар и Лиляна бе сериозно разклатено през последната година, след като украинката бе забелязана на яхтата на италиански бизнесмен в Сен Тропе. Последваха и други слухове за изневери, въпреки че двамата се появяваха заедно на различни събития и опитваха да опровергаят информациите за раздяла. Наскоро манекенката бе забелязана на няколко пъти в компанията на собственик на нощен клуб. Това се случи, след като Лотар бе сниман да се забавлява Новогодишно с кипърска студентка.
 
Лиляна бе четвъртата съпруга на Лотар Матеус. Преди това той бе женен за Силвия, от която има две дъщери. След това имаше брак с Лолита Морена, която го дари със син, а третата му жена бе сръбкинята Марияна Костич.

Вашият коментар