Международни фитнес експерти пристигат в България за ексклузивни курсове

Ако фитнесът е Вашата страст, а тренировките са това, което Ви прави истински щастливи, сега имате шанс да промените живота си!

На 28 и 29 август посланици на EREPS /European Register of Exercise Professionals/ ще гостуват в България. Те ще водят семинари за повишаване на професионалната квалификация и специално Pilates обучение със сертификат с международна валидност.

Курсовете са подходящи за всички, които имат солиден спортен стаж и дългогодишна практика в сферата на фитнеса и груповите тренировки! Добре дошли са групови фитнес треньори, персонални фитнес треньори и всички, които живеят, за да тренират като истински професионалисти!

Сертификатът след обучението по Pilates е международно признат. Този курс несъмнено може да отвари нови професионални врати пред Вас не само тук, но и в чужбина. Сертификатът може да бъде тази крачка, която да Ви отведе до мечтаната работа.

Най-добре представилите се участници в обученията ще получат шанса да станат част от треньорския екип на Pulse Fitness & Spa.

Планираните семинари са Total Body Concept, Core Concept и Cross Training Concept. Мастъркласовете ще позволят на участниците да надградят знанията си и да повишат своята квалификация.

  • Total Body Concept е уникална програма за музикална и тренировъчна синергия, която извайва всеки мускул. Използват се множество фитнес аксесоари и се взема максимума от упражненията и музиката. Повече за програмата можете да разберете ТУК.
  • Core Concept е програма, която успешно комбинира кардио, стречинг, упражнения в изправено положение и core упражнения на постелка. Повече за програмата можете да разберете ТУК.
  • Cross Training Concept е тренировка за истински атлети, подходяща за всички. Комбинират се движения за сила, експлозивност, издръжливост. Повече за програмата можете да разберете ТУК.

Свободните места за семинарите за повишаване на професионалната квалификация и Pilates обучението са ограничени и бързо се заемат! Записването се осъществява на телефон 0700 11 498

Цени и дати на провеждане:

Обучението по Pilates ще се състои на 28-ми и 29-ти август. Курсовете Cross Training Concept и Core Concept ще се проведат на 28-ми август, а Total Body Concept – на 29-ти август.

  • Участие в курс по Pilates с международен сертификат: 249 лв.
  • Участие във всички 3 семинари за повишаване на квалификацията (Total Body Concept, Core Concept, Cross Training Concept): 149 лв.
  • Участие в един семинар за повишаване на квалификацията + участие в курс по Pilates с международен сертификат: 299 лв.