Миньор плаши Литекс с вафла "Винкел"

2011-02-27 12:11:00

Раздават мобилни телефони в Перник преди мача с шампиона

След като мина времето на пернишката сурвакница (винкел с пуканки), дойде моментът на вафлата "Винкел". Промоцията на уникалния деликатес ще бъде направена днес на мача на Миньор с Литекс на "Стадиона на Мира" в Перник, пише "Меридиан Мач".

Интересен начин за забавление на феновете измислиха хора от ръководството на Миньор. На полувремето на днешния мач с Литекс ще бъде промотирана нова вафла с гордото име „Винкел", пише "Меридиан Мач". Освен това сред феновете ще бъде разиграна томбола, а късметлиите ще си тръгнат от стадиона с мобилни телефони, сим карти и други награди.

Очаква се пълен стадион да посрещне лидера в първенството. Пернишките фенове за първи път ще видят обновения си отбор у дома, след като по време на подготовката Миньор не изигра нито една контрола в Перник. В същото време Литекс е голям дразнител, което допълнително ще мотивира феновете.

"Дано момчетата се хвърлят здраво и да ни зарадват с победата. Каквото зависи от нас, ще го направим, за да чувстват подкрепата от първата до последната минута", заявиха от фенклуба на "чуковете".

"Не се притеснявам от съдийството. Всеки рефер идва да се представи в най-добра светлина. Мисля, че Ахмед Ахмед ще спомогне да стане добър мач. Съдията винаги може да окаже влияние, но смятам, че няма да има проблеми от това естество", добави шефът на "жълто-черните", който в навечерието на мача заведе отбора на обяд. Три агнета изядоха миньорци за здраве и късмет.

Вашият коментар