Мистерията "Петков" – разгадана

2010-08-21 18:52:00

Скандал в съблекалнята на Левски оставя вратаря резерва срещу АИК

Вратарят на Левски Георги Петков е влязъл в конфликт със спортния директор на "сините" Георги Иванов и това е причината да остане на резервната скамейка в мача с АИК (0:0) Случката се разиграла на почивката на срещата с Черноморец, която сините загубиха с 1:2. Тогава, бесен от слабата игра, Гонзо нападнал Дарко Такевски и Владимир Гаджев като в прав текст им казал, че ще ги глоби с по 500 лева.

След речта на Георги Иванов дошъл редът на Георги Петков. Стражът на сините заявил, че нападките на Гонзо са неоснователни, тъй като в отбора имало доста по-слабо представящи се играчи. Вратарят не назовал имена, но попитал дали защитниците пред него не са заспали.

Думите на Петков вбесили до крайност Гонзо и Ясен Петров и оттук нататък разправията се превърнала на ниво квартална кръчма. Силните хора в тима веднага припомнили на стража колко гола е получил от "халите" през миналата година в Европа и затова трябвало да мълчи.

Вратарят на 26-кратния шампион не останал длъжен и гневно отсякъл, че по времето на Наско Сираков и Станимир Стоилов не е допускал такива попадения, като с това изказване чашата на раздора преляла и в крайна сметка Петков бе изваден от титулярната единадесеторка за мача с АИК.

Вашият коментар