Митко Събев: Целта ни вече е титлата!

2010-11-25 00:56:00

Никой не се оплака от съдийството в мачовете срещу нас. Факт е, че се борим чисто, обяви босът на Черноморец

 

Собственикът на Черноморец (Бургас) Митко Събев заяви, че е доволен от досегашните резултати на отбора, защото те са постигнати с честен футбол и са реални. Събев заяви, че в хода на първенството отборът е повишил изискванията към себе си. Кръг преди края на есенния дял от първенството "акулите" заемат 3-о място в "А" група с 28 точки, спечелени със 7 победи и 7 равенства. Отборът има най-добрата защита с инкасирани само пет гола.

 

"Започнахме с цел класиране за европейските турнири, но след резултатите от тези 14 кръга мога да заявя, че на пролет ще се борим и за шампионската титла“, коментира Митко Събев. "Факт е, че след мачовете срещу нас никой не се оплака от съдийството и това е доказателство, че ние се борим за нашите футболни приоритети с чисти средства", добави босът на бургазлии.

 

"В Черноморец зимната селекция е в ход и на полусезона ще бъдат привлечени 2-3 класни играчи от чужбина. За постове и качества думата има единствено нашият старши треньор Краси Балъков. Със сигурност обаче и 2-3 момчета, които в момента играят в Черноморец (Поморие) ще се присъединят към представителния ни тим на пролет", каза още Митко Събев.

 

Дори и да завърши на първо място в Източната "Б" група, Черноморец (Поморие) няма да влезе в А група, гарантира бизнесменът. Той заяви, че целта на този отбор е да подготви кадри за Черноморец (Бургас) и затова привлечените там специалисти работят по методиката на Красимир Балъков. "По документи няма никакъв проблем отборът от Поморие да играе в "А" група, но смятам, че от морална гледна точка това не бива да става, каза още шефът на "Петрол Холдинг".

 

Вашият коментар