Михов иска цялата власт на Армията

2010-10-23 08:49:00

Приоритет за новия президент ще е връщането на отбора на ст. "Българска армия"

 

Валентин Михов е съгласен да стане президент на ЦСКА при условие, че получи цялата власт в клуба. Това заяви самият той след продължилата цял следобен среща между него и собственика Димитър Борисов в столичен ресторант.

"Не е толкова лесно да се назначи президент. Ние сме го избрали, но има преговори все пак", заяви на излизане от заведението Борисов и добави, че собствениците от Титан са готови да дадат цялата власт в ръцете на Михов, който вече е бил президент на клуба в началото на 90-те години на миналия век.

Приоритет за Валентин Михов, ако се стигне до споразумение, ще бъде завръщане на ЦСКА на стадион Българска армия. Самият той смята, че трябва да бъде наясно с всичко около клуба, да получи определени гаранции от финансов и организационен план, за да се захване с работата.

Едва тогава ще се мисли за спортно-технически директор, както и за нов треньор. Валентин Михов ще даде отговора си в понеделник, когато се очаква да преговорите да продължат.

Както е известно, Борисов и Иванов възнамеряват да се оттеглят от оперативната работа в клуба и да останат в ЦСКА само като спонсори. Решението им бе взето след загубата от Рапид Виена снощи, след която бяха уволнени старши треньорът Гьоре Йовановски и спортно-техническият директор Емил Костадинов.

Вашият коментар