"Моряците" оцелели в мач с бесни босненци

2011-02-08 19:53:00

Неуспелият в Краснодар Танко Дяков се връща в тима

Централният защитник Танко Дяков ще се присъедини тази вечер към лагера на Черно море в Алания, съобщиха от клуба. Дяков не пътува с варненци на 2 февруари за турския курорт заради заболяване, като мястото му в групата от 26 футболисти беше запълнено от юношеския национален вратар Георги Китанов.

Бранителят вече е възстановен и е готов да се включи в заниманията на съотборниците си в Турция.

Старши треньорът Стефан Генов коментира пред клубния сайт причините за прекратената в края на първото полувреме при резултата 1:1 вчерашна контрола срещу Челик Зеница.

"Още в първите десет минути босненците бяха решили да ни вземат страха, като влизаха брутално във всяко единоборство. Помолихме рефера да ги предупреди, но той не взе никакви мерки. След като във втори пореден мач ни свириха измислена дузпа, изравнихме бързо и ако не бяха зверските балтии, мачът отиваше на разлика, тъй като бяхме с класа над тях. Реферите обаче не можаха да ги озаптят и в крайна решиха да си измият ръцете, като прекратят мача. Помолих техния треньор да довърши проверката като арбитър, но той отказа. После се оказа, че и равенството ги устройва, тъй като са играли за премия от 200 евро. Ние пък си направихме двустранна игра. Цяло чудо е, че се отървахме без контузии. Нямаше никакви сблъсъци на терена и съм крайно разочарован от писанията на някои медии , които за пореден път пускат невярна информация", заяви Стефан Генов.

Следващата проверка на Черно море е утре от 15:00 часа срещу румънския Пандури.

Вашият коментар