Мъри за Тити: Напъва се за ръководител, но прави само поразии

Начало » Мъри за Тити: Напъва се за ръководител, но прави само поразии

Константин ПапазовНаставникът на Левски – Станимир Стоилов, коментира пререканията си с Константин Папазов, чиято оставка поиска преди време. Според специалиста, Папазов трябва да се концентрира върху делата си в баскетбола, а не във футбола.

„Като че ли темата с Папазов се коментира доста дълго, но нека да я приключим. Аз не съм си оттеглил искането за неговата оставка, въпреки платената сума. Активността му е добра постоянно да коментира Левски. Мога да кажа, че през всичките тези години Папазов е бил съветник и управляващ в нашия клуб. Левски пропадна заради съветници и лошо управления. Тези платени 125 хил. лева от негова страна са само 5% от всички зулуми, които е направил през годините”, коментира Стоилов на пресконференцията си преди мача с Арда.

„Все още плащаме задължения от времето, когато се е напъвал като ръководител и съветник. Нека се концентрира върху баскетбола. Все едно аз да му давам съвети на него и Везенков за баскетбола. Малко нещата идват too much. Вие не знаете ли кои президенти съветваше и какви паметници вдигаше. Вижте в интернет. Моята препоръка е да се концентрира в баскетбола, там му е силата, а не във футбола. Наследихме клуб, който беше във фалит. Това са тези съветници”, сподели още старши треньорът на Левски.