Мъри и Наско спрягани за Тича

2010-11-09 10:35:00

Черно море изгони трима, очакват се още освободени, търси се и треньор

 

Черно море получи своите мигове на слава в последните два дни, но за съжаление на собственици, играчи, треньори и фенове, славата не е с положителен знак. След тежката загуба в Каварна отборът започна постепенно да се разпада.

Първо играчите за малко не бяха линчувани от побеснелите фенове, които бяха принудени в рамките на 20-на дни да преживеят втори шок от 0:4 като гост. Първо те паднаха от Монтана, а онзиден отнесоха четири топки и в Каварна.

"Нашите футболисти са бездушници и заплатаджии. Нямат сърце, много от тях нямат и качества за Черно море. Ръководството да реже из корен, тези са срам за Варна", каза шефът на националния фен клуб Иван Михайлов.

След Монтана от тима си тръгна треньорът Велизар Попов, а след Каварна го отнесоха трима от най-опитните в тима – Николай Домакинов, Йордан Юруков и Милен Петков. Техните договори ще бъдат прекратени "по взаимно съгласие" на следващия арбитраж. Освен тях, отборът ще бъде напуснат през зимата и от още играчи, на мушката са и някои от чужденците в отбора.

В момента временен наставник е Стефан Генов, но спекулациите тръгнаха веднага. Слуховете веча пратиха на "Тича" неразделните Станимир Стоилов и Наско Сираков, които след фиаското в националния отбор, от няколко седмици са без работа. Станимир Стоилов ще поеме тима, а Сираков ще се заеме с административните задължения на спортно-техническия дирекътор.

Любопитен факт е, че Черно море е единственият тим в елита, чието ръководство никога не попада под светлините на прожекторите. Това вероятно ще се промени, ако Наско Сираков започне работа във Варна.

Други, които се спрягат за треньори са Велислав Вуцов, Антон Велков, Стойчо Младенов и чужди специалисти.

Вашият коментар