Мъри не иска Дяков в Лудогорец

Начало » Мъри не иска Дяков в Лудогорец

Станимир СтоиловПочти сигурният нов треньор на Лудогорец Станимир Стоилов не иска в отбора си капитана на тима Светослав Дяков, научи BGfootball.com. Това е било едно от условията на бившия национален селекционер, за да поеме шампионите, което е било удовлетворено от шефовете на клуба.

Мъри не е работил от ноември 2018 година, когато напусна националния тим на Казахстан. След това имаше няколко оферти, които отказа.

Със сигурност освен Дяков, който по всяка вероятност ще се прибере в Пирин (Благоевград), ще има и други напускащи. Халфът Ерол Дост ще облече екипа на Славия, където трябва да замени досегашния капитан на „белите“ Янис Карабельов, който подписа в Унгария.

В треньорския щаб на Стоилов естествено ще е Цанко Цветанов, но все още не се знае дали Саид Ибраимов ще се завърне в България. За последно той работа в казахстанския Тобол като помощник на Григор Бабаян, който има вероятност да поеме Астана. Според местните медии Ибраимов е най-добрият треньор по физическа подготовка работил в историята на казахстанския футбол.

Не се знае каква ще е съдбата на Станислав Генчев, който постоянно до момента е бил асистент на всички идвали в Разград и след това ги е наследявал докато не се намери нов наставник.

Официалното обявяване на Стоилов, като старши треньор на Лудогорец е въпрос на часове.