Надъхват ЦСКА с история

2011-02-23 16:17:00

Вдигаме на крака контузените, новите ще са с картотеки още от утре, обеща Радуканов

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов разкри, че вече е изяснил титулярния състав за дербито срещу Левски в събота. Радуканов е уверен, че евентуална победа срещу вечния съперник ще даде самочувствие на отбора и ще върне ЦСКА на правилния път.

"Наясно съм със състава. Победа срещу Левски ще ни върне на правилния път. Този мач отдавна го играя в главата си. Няма значение, че ще играем на "Герена". Момчетата вече имат сериозен опит в Лига Европа, където играхме пред много публика във Виена, Истанбул и Порто", каза Милен Радуканов.

"Ще опитаме да вдигнем на крака Спас Делев и Костадин Стоянов", лаконичен бе
треньорът и увери, че утре ще бъдат картотекирани новите попълнения и те ще са на разположение за дербито в събота.

Някои от юношите, които проведоха подготовка с представителния състав като Владимир Бахъров и Георги Амзин, ще бъдат преотстъпени на други отбори да трупат игрови опит. Младите таланти Никола Радулович и Томи Костадинов също ще бъдат дадени под наем, вероятно на Академик София, разкри Милен Радуканов.

Спортно-техническият щаб и футболистите на ЦСКА се настроиха за вечното дерби с Левски с посещение на Музея на спортната слава на клуба на стадион Българска армия.

Новите попълнения на "червените" разгледаха с интерес многобройните трофеи, които клубът е завоювал през годините. Директорът на музея Александър Манов разказа накратко за славната история на ЦСКА и обясни на треньора Милен Радуканов, че е оставил място за две купи, които очаква отборът да спечели през май.

"Посещението на музея е традиционно. Добре е за футболистите да видят в какъв отбор играят", коментира Милен Радуканов.

Вашият коментар