Най-добрите млади спортисти ще бъдат наградени на 14 януари

Начало » Най-добрите млади спортисти ще бъдат наградени на 14 януари

награди виаспортНа 14 януари 2023 г. (събота) ще се състои награждаването на Viasport.bg на най-добрите млади спортисти, отбор и треньор №1 при подрастващите на България за 2022 г. Те ще бъдат излъчени в анкета до спортните журналисти, която все още тече и ще завърши на 30 декември.

Домакин на церемонията за втора поредна година ще бъде Театралната зала на ЧСУ „Свети Георги“ в София. За първи път тържеството ще се проведе със съдействието на Български спортен тотализатор.

Победителят в допитването ще бъде награден с ваучер за уикенд почивка за двама в спа хотел „Петте елемента“ в Сапарева баня и с едногодишна карта за тренировки във фитнеси „Пулс“. Вторият и третият в класацията също ще имат превилегията да тренират безплатно в залите на „Пулс“, но съответно за 6 и за 3 месеца от годината.

Определеният за най-добър треньор на подрастващи традиционно получава картина от пловдивската художничка Неда Начева. За отбора на годината пък ще бъде осигурена минерална вода за състезанията им през цялата 2023 година.