Наместникът на Исус скъса мускул заради петичка

2010-11-16 23:40:00

Благо Георгиев аут до края на годината, отпадна от контролата със Сърбия

 

Най-набожният футболист в националния ни отбор – Благой Георгиев, не бе благословен за последната тренировка на "трикольорите" преди контролата със Сърбия. Наричаният наместник на Исус халф скъса бедрен мускул на десния се крак малко преди края на заниманието.

 

Травмата стана нелепо – полузащитникът пробва отиграване с пета и се хвана веднага за бедрото. Благо ще отсъства от терените поне до края на годината, но това няма да се отрази на кариерата в клубнияму отбор Терек, тъй като руското първенство е към края си.

 

Георгиев трябваше да е титуляр в контролата България – Сърбия. Той дори бе вариант №2 за капитан, ако състоянието на Мартин Петров не му позволи да участва в двубоя. Това обаче не е последният проблем на Лотар Матеус.

 

Халфът на руския Ростов Чавдар Янков не участва тренировката на националния отбор в Правец. Както съобщи още на пресконференцията си Лотар Матеус, полузащитникът има проблем с неотшумяла контузия и от спортно-техническия щаб на националния отбор са решили да не форсират вкарването му в игра. По всяка вероятност Чавдар няма да започне като титуляр срещу националния отбор на Сърбия

Вашият коментар