Напрежението щяло да мотивира ЦСКА

2010-10-20 20:12:00

Старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски е оптимист за предстоящия мач с Рапид от груповата фаза на Лига Европа, който е утре от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"И те както и ние имаме проблеми във вътрешното първенство, и двата отбора нямат точки в групата в Лига Европа, като цяло качествата на играчите са еднакви и силите са изравнени", смята македонецът.

"Напрежението в отбора си е постоянно, може пък и да е за добро. То само може да ни мотивира допълнително. Забравяме калиакра и се съсредоточаваме върху престоящия мач с Рапид. Дано това, което изпуснахме срещу Бешикташ и Порто да успеем да реализираме сега в четвъртък", добави Сержанта.

"Феновете винаги са с ЦСКА. Сигурен съм, че утре нашите привърженици ще ни подкрепят, както бе и на мача с Порто. Това е важно за всички в клуба. Няма да бъда нито първият, нито последният треньор на ЦСКА. Но този проблем трябва да се анализира. Аз имам план за излизане от кризата и няма да отстъпя от този план нито един милиметър. Резултатът във футбола е относителна работа. Аз съм доволен от своята работа в ЦСКА, а дали ръководството е доволно – този въпрос оставям на ръководството".

В същото време стана ясно, че бразилският нападател на ЦСКА Мишел Платини ще пропусне утрешния мач поради вирусно заболяване. На неговото място в групата няма да бъде викан друг играч, съобщи още наставникът Йовановски.

Вашият коментар