Напрежение и в Левски, натиснали Тити за оставка

Начало » Напрежение и в Левски, натиснали Тити за оставка

Тити ПапазовЧленът на Надзорния съвет на Левски Тити Папазов потвърди, че е подал оставка от поста си. Това обаче е станало под натиск, като сега се очаква собственикът Наско Сираков да вземе крайното решение дали да приеме решението на баскетболния специалист.

Папазов бе в основата легендарният голмайстор да вземе акциите на клуба през юни 2020 г. След това бронзовият медалист от САЩ’94 пък обяви, че ще даде 35% от акциите на Папазов, което официално така и не се случи.

Голяма част от феновете, а също така и треньорът Станимир Стоилов се настроиха срещу боса на баскетболния Левски, след като не е изпълнил обещанието си, дадено в телевизионен ефир (на Спортал ТВ – б.р.), да плати неустойката по прекратения договор фирмата за екипировки „Макрон“, която е над 100 000 лева.

„Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственика трябва да реши дали ще я приеме. Бях принуден да взема това решение под натиск. Мисля, че ако аз съм проблема, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с любов за ЛЕВСКИ и абсолютно безкористно! Горд съм, че преди малко повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възстанови своята автентичност. Година по-късно да намери подкрепата на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!“

След което последва нов пост, в които помоли медиите да не го търсят на този етап за повече изявления, свързани с оставката му.

„До всички медии и журналисти! 28 години не съм отказал никому интервю. Темата с оставката ми е напълно изчерпана в предишният пост. На този етап не смятам да кажа нищо повече. Благодаря Ви предварително. Бъдете коректни един към друг“.