"Нахалство" – накарали Лотар да гледа А група

2011-03-03 13:14:00

Скатавката за националния селекционер Лотар Матеус май е към своя край. Както е известно, германецът предпочете да гледа тенис на корт в Близкия изток, вместо да зъзне от студ на мачовете от 16-я кръг на А група.

В Доха той разхождаше новото си гадже, заради което бившата му жена Лиляна го нарече глупак. Докато ЦСКА смазваше от бой Левски, Лотар си гукаше с Ариадне и се наслаждаваше на красиви бекшенди и пасингшоти на световните тенис звезди.

Спроед Спортал обаче той е бил посъветван от началниците си от БФС да зареже за малко "тънкия" спорт и да се съсредоточи върху изявите на играчите от родния шампионат. На последния мач с Естония например той не извика никой от ЦСКА, а сега изпусна да види отличните изяви на състезатели като Караджов, Бандаловски, Попов, Коце Стоянов, Александър Тонев, Тодор Янчев и Спас Делев.

Матеус едва ли е запознат и с последните статистически резултати, според които най-полезният играч в А група е Здравко Лазаров – Електричката. В националния тим имаме открай време проблеми по крилата и това се изразява в постоянното викане на посредствения Гошко Пеев, който не един и два пъти къса нервите на запалянковците.

Вместо да зъзне на минус 5 градуса у нас, хитрият германец беше изпратил помощника си Груев. Той пък обясни, че с Лотар си поделили работата – за него А група, за немеца – командировки по Европа.

Според специалисти и фенове, липсата на националния селекционер, който и да е той от Вечното дерби е повече от скандална.

Очакванията са, че след натиска, който му е оказан, Матеус ще пристигне в България, за да присъства на дербитата от 17-ия кръг в А група Черноморец – ЦСКА и Локомотив София – Левски.

Вашият коментар