Националите: Простете ни

2010-09-05 16:47:00

Футболистите и треньорите от националния отбор на България излязоха с обръщение към обществеността в страната, с което искат подкрепа в квалификациите за Евро 2012

 

Играчите осъзнават, че лошият старт в група G ги задължава до края да бъдат безпогрешни, за да бъде България на първенството на континента след две години в Полша и Украйна.
   
Ето обръщението без редакторска намеса:

"Скъпи сънародници,
  
Квалификациите за Евро 2012 започнаха по възможно най-лошия за България начин.  Всички ние страдаме от резултата, с който загубихме на "Уембли". Страдаме, не по-малко от вас. Квалификациите обаче едва сега започват и поражението от Англия само ни амбицира тройно да покажем, че може да играем много по-добре. Оттук нататък поемаме по път, по който няма да имаме право на повече грешки.
   
Първото изпитание по този път е във вторник срещу Черна гора на Националния стадион "Васил Левски". Както във всяко изпитание, ще имаме нужда от подкрепа. Само вие, привържениците на футбола в България, може да ни я дадете. Както сте го правили винаги във важните моменти. Вярваме, че въпреки целия негативизъм и ужасните критики, които се изсипват върху нас, точно вие – истинските фенове на България и българския футбол, ще застанете зад нас и ще ни дадете положителна емоция, с чиято помощ във вторник вечер да победим. Във футбола има победи и загуби. Надяваме се да бъдете с нас и да ни помагате и в двете".
   
Подпис: Футболистите и треньорите от националния отбор на България.

Вашият коментар