Национал: Берое е моят отбор!

2011-02-04 14:03:00

Радваме се, че се върнах тук, споделя младежкият национал Симеон Мечев

Повиканият в младежкия национален отбор на България футболист Симеон Мечев даде кратко интервю за фенсайта beroe.eu по време на втория лагер на тима, който се провежда в хотел "Бриз 2" във Варна. След тренировката на терена на Техническия университет във Варна говорихме с Мечев, който е и ново попълнение на Берое. Ето какво сподели той.

– Какви са впечатленията ти след лагера в Турция и обстановката в отбора?
– Впечатленията ми са много добри и до момента подготовката върви много добре.

– Как се чувстваш физически?
– Доста добре. По време на първата подготовка в Турция условията бяха перфектни, наблягахме повече на физическа подготовка. Засега всичко е нормално.

– Как се чувстваш в колектива и как възприемаш отбора на Берое от гледна точка на играчите и приятелските взаимоотношения?
– Колективът е супер, вече казах, че обстановката е перфектна и момчетата ме приеха много добре, за което съм радостен. Доволен съм и че съм си вкъщи. Берое е моят отбор. Аз исках да се развивам тук и съм много щастлив, че се върнах отново тук.

– Изигра 45 минути в мача със Спартак Пловдив. Как оценяваш играта си и доволен ли си?
– Теренът беше доста зле и за двата отбора, но като за първа контрола се получи добър мач. Дойдоха и доста хора, което е радващо.

– Имаш повиквателна за младежкия национален тим. Колко пъти досега си играл там и това коя поредна повиквателна е?
– Това ми е трета поред повиквателна. Нормално е да съм доволен. Няма човек, който да не е доволен, когато е повикан в националния отбор на България. Високо стъпало е. Надявам се с добри игри и занапред да попадам в селекцията на младежите.

Вашият коментар