Национал копира Бербатов

2010-11-06 07:56:00

Гарантирам, че ще направя всичко по силите си, за да ви радвам. обръща се Николай Михайлов към феновете на българския футбол

 

Националният вратар Николай Михайлов тръгна по стъпките на бившия си колега в представителния тим на България Димитър Бербатов. Ники, който прави великолепен сезон на вратата на А отбора и на Твенте, намери време да драсне два реда в новия си официален сайт.

Подобно на играча на Манчестър Юнайтед, и той се обръща към фенове, приятели и привърженици на футбола. Михайлов с облекчение разказва как се е преродил след кошмара от 2006 година, когато след автогола срещу Вердер в Шампионската лига той беше оплют от свои и подигран от чужди. Днес обаче същият този немски гранд е в краката му, победен след отлична игра на българския страж.

Ето какво споделя в сайта си Николай:

Здравейте приятели,
Искам да ви споделя, че се чувствам наистина много щастлив във всяко едно отношение напоследък. Четири години след незабравимата за мен кошмарна вечер на стадион "Васил Левски" в мача от Шампионската лига срещу Вердер (Бремен), вече се чувствам много по-зрял и уверен в своите сили. Този мач ми помогна да науча много неща и именно заради това изпитах огромно удовлетворение при победата на моя Твенте над Вердер тази седмица.

Не на последно място бях изключително щастлив, че това се случи именно при гостуването ни в Бремен. През целия този четиригодишен период преминах през много тежки и трудни моменти. Не ми бе никак лесно през първите три години в Холандия, когато не играех, но се трудех ежедневно, с цел да се развия и постигна това, към което винаги съм се стремял. Винаги съм вярвал в себе си и сега вече се чувствам освободен от бремето, което винаги носех, заради кошмарната за мен студена ноемврийска вечер през 2006 година.

Напълно наясно съм обаче, че все още не съм постигнал нищо. За мен тепърва всичко започва и е необходимо да се трудя двойно повече. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепяха в трудните моменти и периоди и най-вече на семейството ми, което винаги е било моята опора. Също така желая да се обърна към представителите на медиите, които също промениха отношението си към мен, особено откакто започнах да играя редовно. Благодаря ви!

Гарантирам ви, че ще продължавам усилено да работя, за да се представям все по-добре и да радвам българите с моите изяви. Сега ще се отдам на кратка почивка, защото утре ми предстои важен мач утре срещу Екселсиор, в който сме длъжни да победим след важния успех с 1:0 над ПСВ Айндховен преди седмица. Очаквам всякакви ваши въпроси и предложения на e-mail: info@niki-mihaylov.com


Обещавам да отговоря при първа възможност на всички!
Благодаря ви за отделеното внимание и ви желая успешен уикенд. До скоро!

Вашият коментар