Неделев обратно в Ботев?

Начало » Неделев обратно в Ботев?

Тодор НеделевТодор Неделев се завръща в Ботев Пловдив, твърди фен страница на Лудогорец, известна с близките си отношения с ръководството на орлите и почти всички „предварителни“ новини, които излизат от нея, впоследствие се потвърждават.

Неделев се провали тотално в Лудогорец от февруари, когато дойде с шокиращ трансфер от Ботев. Той изигра само 9 мача с 1 гол и така и не се наложи в състава на Ивайло Петев. През този сезон бе на терена единствено при загубата от Крумовград с 1:3 и победата над Етър с 5:0.

При представянето си като на новото попълнение на Ботев преди няколко дни Ивелин Попов пък заяви: „Вярвам, че който и да е направил грешка – може да се прости. Всички бъркаме. Тодор е един от бисерите на Пловдив. Говорихме си с него, след като подписах и той одобрява идването ми на Колежа“.

Евентуалното завръщане на Неделев и привличането на Ивелин Попов може би са ходове, с които собственикът Антон Зингаревич опитва да успокои обстановката в Ботев.

Идеята на руския бизнесмен е тези срещи да се превърнат в традиция и на тях да се обсъждат въпроси относно развитието на жълто-черния клуб. Според запознати Зингаревич ще опита да намали напрежението в Ботев, както и увеличаващото се негативно отношение към него от страна на феновете.