Нефтохимик изгони бургаския Шакиб Бензукан

2010-10-22 12:58:00

"Шейховете" с проблеми в състава за мача с Арда Кърджали в неделя

 

Ръководството на Нефтохимик отстрани от отбора левия защитник Йордан Георгиев заради системно неявяване на тренировки, обяви изпълнителният директор на клуба Благо Митрев. Георгиев е неоткриваем четири дни, не отговаря на позвъняванията на мобилните си телефони и нито треньорите, нито съотборниците му могат да се свържат с него. Оттук нататък клубът едностранно го отстранява.

Ръководството на Нефтохимик призова своите привърженици да подкрепят отбора в неделното домакинство от 13-ия кръг на първенството на Югоизточната В група. "Шейховете" приемат стабилния състав на Арда Кърджали в неделя (24-и октомври) от 14:30 часа на стадиона в Долно Езерово.

"Надяваме се, че привържениците ще ни подкрепят в този труден момент за отбора. След последните събития около клуба, се надявам, че отново ще бъдем едно цяло- играчи, ръководство и привърженици, заяви още Благо Митрев.

На отбора ще липсва опитният полузащитник Митко Трендафилов, който е наказан. Антонио Тодоров и Костадин Джамбазов, които са контузени. В отсъствието на наказания старши треньор Ганчо Евтимов отборът ще бъде воден от помощник-треньора Дражо Стоянов и от Джамбазов, който има треньорски лиценз.

Вашият коментар