Николай Михайлов: Дължим на феновете трофей

Начало » Николай Михайлов: Дължим на феновете трофей

Капитанът на Левски Николай Михайлов даде специално интервю за  клубната телевизия, в което анализира лагера в Хърватия и сподели своите очаквания за предстоящия пролетен полусезон.

„Левски дължи на феновете трофей и турнирът за купата на България е най-лесният път до такъв. Очаквам през пролетта да видя боеспособен Левски и това трябва да се случи още в първите мачове“, сподели вратарят на „сините“.

„Мисля, че физически си свършихме работата в Хърватия. В последните дни бе натрупана доста умора и физически, и психически. В контролите имаше и позитивни, и негативни неща, върху които тепърва ще работим. Има някои нови момчета и доста млади. Има върху какво да се работи и да се балансира още. Има 10 дни да се работи върху тактика, схема на игра и да се надяваме втория полусезон да изглеждаме по-добре от първия. Мисля, че в дефанзивен план с новите попълнения се вдигна доста нивото. Не допускаме толкова много положения“, добави Михайлов.

„За мен най-важното е, че съм здрав, представих се на едно добро ниво. Най-важното е във всичките си минути, които играх, успях да запазя мрежата си суха. Като колектив мисля, че сме добре. Това бе една от основните ми цели, когато се завърнах преди 2 години – опита и моите виждания, които натрупах в чужбина, да ги допринеса в съблекалнята. Имаме доста чужденци и млади момчета, но мисля, че от гледна точка на колектив успяхме да се сплотим“, допълни той.

„Стартираме с Монтана вкъщи. Стопроцентов мач за нас, който трябва да вземем. Играем на Герена”трябва да печелим и да продължим напред. Ако не го вземем, се натрупва страшно много напрежение, Достатъчно такова има поради десетки въпроси, така че това е един много важен мач за нас и трябва да докараме нещо на нашите фенове. Ако ги нямаше тях, нямаше да има Левски и това е най-малкото, което можем да направим за тях. Липсват ни много феновете. Дебютният ми мач при завръщането ми бе срещу Локо и имаше 10 000 души на Герена. Беше невероятен заряд. Не е лесно сега без публика, знаем, че ни гледат и че ги има, но не са на стадиона”, заяви капитанът на “сините”.