Нифлор заминава за Далиен?

2010-07-27 16:26:00

Най-добрият реализатор на шампиона "Литекс" в последните два сезона Уилфред Нифлор е трансферна цел на китайския "Далиен". Според медиите във Франция нападателят дори днес е подписал договор с този клуб.

"Юношата на "Тулуза", който така и не успя да се наложи при виолетовите – Уилфред Нифлор току-що е подписал договор с китайския "Далиен". Той е бил голмайстор на българската А група през 2009 г.", съобщава френското издание Espoirs de football.

От "Литекс" засега не знаят за подобно развитие. Самият Нифлор обяви в началото на месеца, че има намерение да остане в Ловеч. В края на юни към него имаше интерес от Турция.

Сайтът transfermarkt.de също съобщава за трансфер на френския нападател в китайския клуб и дори го обявява за сигурно ново попълнение на "Далиен".

Днес оранжевите играят със словашкия "Жилина" в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е от 20.00 часа на Градския стадион в Ловеч и ще бъде излъчван по БНТ1.

В края на миналата седмица с китайския "Далиен" подписа нападателят на "Локомотив" (София) Мартин Камбуров. Той ще играе там в следващите две години и половина.

Вашият коментар