Нищо ново, Лудогорец пак се загледа в бивш играч на ЦСКА

Начало » Нищо ново, Лудогорец пак се загледа в бивш играч на ЦСКА

Жорди КайседоЛудогорец отново проявява интерес към футболист, който направи име в ЦСКА. След Антон Недялков, Кирил Десподов, Спас Делев и много други, сега разградчани са готови да привлекат бившия нападател на „червените“ Жорди Кайседо, твърди изданието Fafhoo.

„Въпреки лошото си представяне в Тигрес, 24-годишният еквадорец Жорди Кайседо продължава да има опция за завръщане в българския футбол заради добрите игри и впечатление, които остави в ЦСКА. Той вече е пожелан от другия силен отбор в страната – Лудогорец“, пише изданието.

Кайседо премина в мексиканския гранд в началото на юли с договор лятото на 2026 година. До момента еквадорецът разочарова, като е изиграл 13 мача, в които е вкарал 1 гол, а освен това има и един червен картон.

В мексиканския клуб от доста време са недоволни от представянето на Кайседо и са склонни да го дадат на Лудогорец под наем.

За година и половина на Армията Жорди се превърна в основен реализатор на тима. Той дори проби в националния отбор на Еквадор, с който се класира за финалите на Световното първенство, но е смалки шансове да попадне в състава на „Ла Три“ за финалите в Катар.

Лудогорец има обичая да взима бивши играчи от Армията. В момента в Разград са Антон Недялков, Кирил Десподов, Спас Делев и Жоржиньо. През годините с подобен статут са и други състезатели като Мишел Платини, Емил Гъргоров и др.