Нищо ново – съдията виновен на загубилия

2010-11-14 21:04:00

Шефове и треньори на Локомотив Пловдив обвиниха Антон Генов, дал им много картони

 

Отборът на Локомотив Пловдив хвърли вината за днешната загуба от ЦСКА на съдията Антон Генов. Претенциите на "смърфовете" са за многото жълти картони, които са получили техните състезатели, някои от които още в първите минути.

Пловдивчани са възмутени, че от ЦСКА не са били санкционирани за нарушенията, които са извършвали през целия мач. Локомотив извади и интересна статистика, според която съдията Генов от две години не е ръководил мач на Литекс.

"Слагат ни Генов винаги на гостувания. Нека дойде и в Пловдив. Ние все пак сме футболен град. Напражението преди мача беше точно заради назначението на въпросния съдия. това е назначение от БФС", смята директорът Атанас Узунов.

"Като ти покажат два картона до десетата минута и вече ще внимаваш доста да не те изгонят. Генов се погрижи да ни отнеме агрезията", каза още Узунов.

Само един човек може да спре Антон Генов и това е явно Гриша Ганчев, тъй като Генов от две години не е ръководил мач на Литекс. Явно ние запълваме първенството и аз съвсем сериозно ще предложа на нашия собственик да се откажем от суперсилния шампионат в А група и да се концентрираме върху детско-юношеския футбол", изригна легендата Христо Бонев в ефира на Канал 3.

"Но искам да кажа, че цунамито от жълти картони, което се разрази над нашия отбор от съдията, едва ли е причина Христо Златински и Здравко Лазаров да не могат да вкарат голове от чисти позиции. Като рекордьор в българския футбол и доскорошен такъв в българския национален отбор, вече ме е срам от хората по улиците, когато говорим по тази тема", каза още Бонев.

По подобен начин се изказа и наставникът Неделчо Матушев. Той първо поздрави ЦСКА, а след това нападна рефера със същите обвинения.

 

"Господин Генов се постара доста ЦСКА да победи в този мач. Виданов стоеше на гърба на Карвальо цял мач и нито един фаул не беше отсъден. В нашата половина всяко докосване се свиреше"

Вашият коментар