Новият в Левски гладен за успехи

2010-09-01 14:23:00

Новото попълнение на Левски Андвеле Слори заяви, че идва в отбора, за да печели титли и награди. 27-годишният Слори вчера подписа със "сините" за два сезона, а днес беше представен официално от спортния директор Георги Иванов.

Холандското крило взе номер 23.

"България и Левски не са екзотична дестинация. Идвам тук да печеля трофеи и купи, да помогна на отбора стигна възможно най-далеч в Лига Европа", заяви Слори.

"Една от причините да дойда в Левски е участието в Лига Европа. Това обаче е нещо като бонус. Левски е голям клуб с отлична история. Искам да играя и да стана част от историята на клуба. Искам да бъда шампион", допълни той.

"Сержиньо Грийн беше тук само ден и ми каза да идвам веднага. Клубът е добър, подкрепата от феновете е страхотна и хората са много дружелюбни", каза Слори.

"Първите ми впечатления от Левски са отлични. От това, което видях смятам, че отборът играе доста добре. Искам да заиграя възможно най-скоро. Горд съм, че съм тук", каза Слори.

"Няма значение какви други оферти съм имал. Не виждам смисъл да говоря за това. Най-важното е, че съм в Левски. Щастлив съм и се чувствам горд, че съм тук. Смятам, че това е правилното
решение за мен в момента", завърши холандецът.

 

Вашият коментар