Новият критерий за националния – да се правиш на шут?

Начало » Новият критерий за националния – да се правиш на шут?

вратарски ръкавици„Не съм национал, а обяснението, което от щаба на националния отбор са дали към мои треньори, е че не разсмивам достатъчно групата по време на лагери. Да, така е, колкото и абсурдно да звучи“, коментира пред Спортал играчът на ЦСКА 1948 Даниел Наумов.

Вратарят и капитан на тима смята, че не е повикан в националния отбор заради лично отношение на човек от щаба на Ясен Петров към него.

„Далеч сме от най-високата футболна сцена на национално ниво от доста години. Отборът ще даде всичко, за да зарадва целия народ. Аз съм аут от националния отбор заради лично отношение на даден човек от щаба на Ясен Петров. Не е продиктувано от мое действие или конкретна ситуация. Може би нещо трупано с години, което не мисля, че трябва да засяга интересите на националния отбор. Боли ме, че не съм част от националния отбор в момента. Не съм говорил с Ясен Петров по този въпрос. Не знам дали е запознат със ситуацията. Това ми влияе отрицателно. Резултатите на моя отбор не са добри и това беше използвано, за да не ме извикат в националния отбор. Обяснението, което от щаба са дали към мои треньори, е че не разсмивам достатъчно групата по време на лагери. Да, така е, колкото и абсурдно да звучи. Мисля да покажа с добри игри, че имам място в националния отбор. Не искам да упреквам никого. Казвам нещата такива, каквито са. Уважавам изключително много Ясен Петров. Дебютирах за мъжкия отбор именно под негово ръководство. Надявам се с игрите си да го убедя, че заслужавам място в националния отбор“.