Нови треньори в школата на Нафтата

2011-01-31 14:35:00

Георги Иванов-Чепа и Иван Дончев започват следващата седмица

Ръководството на Нефтохимик назначи двама нови треньори в школата на клуба, които започват работа от следващата седмица. Това са Георги Иванов – Чепа и Иван Дончев.

Иванов, който до момента работеше в школата на Черноморец, поема двете възрасти в юношите (младша възраст)- родените през 1994 и през 1995 година. Иван Дончев, бивш футболист на Черноморец, Свиленград и Равда, ще води детските възрасти- родените през 1996 и през 1997-а година.

Тренировките на всички отбори в школата на Нефтохимик започват на 6 и 7 февруари.

Има още две промени в школата на третодивизионния Нефтохимик, обяви мениджърът на клуба Благо Митрев.

Помощник-треньорът на мъжкия отбор Ганчо Евтимов ще води и юношите (старша възраст)- родени 1992 и родени 1993. По този начин Евтимов ще има наблюдение върху поколението, което непосредствено трябва да влезе в мъжкия отбор. Милен Христов пък ще води родените през 1998 и през 1999, а Станчо Цонев ще се занимава с подготвителните групи на всички деца, родени след 2000-ата година.

Нефтохимик започва преговори за привличането през пролетния полусезон на двама от славните ветерани на клуба, които в момента играят в други аматьорски състави и работят в Черноморец. Това са Малин Орачев и Пламен Крумов. Крумов играе в четвърторазредния Мастер Бургас, но има желание да се състезава една година още поне във В група.

Вашият коментар