Ново разкритие на Батков: Гара ще бие Гонзо

2010-12-20 18:57:00

Не продадем ли Гара през зимата, мотивацията му ще изчезне, притеснен е шефът на Левски

Президентът и собственик на Левски Тодор Батков продължава с разкритията. Ден след като хвърли бомбата, обявявайки че Левски е най-старият клуб у нас, сега обяви, че Гара Дембеле може да бъде продаден за повече пари от $ 4.1-те милиона, срещу които Георги Иванов – Гонзо отиде в Рен през 2002 г.

"Не мога да съобщя за каква сума Дембеле може да напусне отбора, но тя може и да надхвърли тази, която Рен плати Георги Иванов през 2002-а година", каза Батков.

Това значи единствено, че клаузата за освобождаване на французина е доста голяма. Че такава съществува, обяви преди няколко седмици самият Батков.

"Остават опасенията ни, че Дембеле няма да има мотивация да остане през пролетта, когато няма да играем пред толкова много публика в евротурнирите", сподели притесненията си "синият" шеф.

От клуба ще си тръгне вратарят Георги Петков, който ще обсъди евентуалния си трансфер с Георги Иванов.

"Привлякохме вратаря Пламен Илиев и ще подпишем тристранен договор с него и клуба му в следващите часове. Вече се работи по селекцията и чакаме да влязат в ход продажбите на наши играчи, за да вземем вече набелязаните им заместници. Първо предстоят разговори с Георги Петков, на които ще решим кое е най-доброто както за футболиста, така и за клуба", заяви на свой ред Георги Иванов.

Вашият коментар