Нов пияндурник на Герена – Балтанов пие, кара и се блъска

2010-12-17 13:33:00

Вечната синя надежда се помля в Люлин, жертви за щастие няма

 

Футболистът на Левски Лъчезар Балтанов може и да не е редовен избраник в селекцията на Ясен Петров, но за сметка на това е "първа писта" по софийските кръчми и е поредният "син" играч, който се замесва в пиянски скандал.

Снощи той отпразнувал подобаващо победата над Спортинг с 1:0 в Лига Европа и обилно почерпен се качил на автомобила си. На път към дома той ударил кола в Люлин. За щастие жертви и пострадали няма. Промилите в кръвта на Балтанов обаче били умопомрачителни – цели 2!

Балтанов е поредният пияница със син екип. Редовен по клубовете беше Ричард Еромоигбе, който също имаше премеждия с кола. Солидно почерпен беше хващан зад волана и Божидар Митрев. Топпиянките обаче са Юсеф Рабех и Шакиб Бензукан. Рабех също се намля с колата си в Студентски град със солидно количество алкохол в кръвта.

Последният случай беше с Гара Дембеле, който за щастие беше хванат от полицията преди да направи някоя беля. И неговите промили бяха достатъчно, за да го пратят в затвора, но му се размина. Той обаче беше с фалшива шофьорска книжка, така че санкции ще бъдат понесени.

Вашият коментар