Нов сериал – "Всички обичат Станислав"

2011-01-06 10:03:00

Играчът на Пирин скоро ще е свободен, очаква се наддаване по  личните му условия

Животът на таланта на Пирин Благоевград Станислав Костов вече едва ли ще е толкова спокоен, както беше досега. От месеци той е следен от всички големи отбори у нас, а след като се разбра, че ще разтрогне договора си с "орлетата" на следващия Арбитраж, у нас е на път да бъде изваден нов сериал със заглавие "Всички обичат Станислав".

От Левски са най-настоятелни за подписа на младока и не го крият. На Герена говорят за него от началото на този сезон, някъде от момента, когато Костов отбеляза гол за победата на Пирин срещу Локомотив София. Очакваше се "сините" да извадят трансферна сума за играча и дори се спомена за преговори между двата клуба.

Парадоксално е, че закъсалият финансово Пирин няма да може да поеме глътка въздух с пари от евентуална продажба на играча. Заради това, че не е получавал редовно заплатата си Станислав Костов има всички основания да подаде молба за разтрогване на контракта и той ще се възползва от тази опция.

Иначе наддаването би било интересно, тъй като в него можеше да се включат още ЦСКА и Литекс. И трите родни гранда без съмнение ще направят предложение на състезателя.

Най-напред обаче са Левски, които според Спортал са готови да му дадат 20 000 лв трансферна сума и прилична за възрастта и досегашните му постижения заплата.

Босовете на ЦСКА обаче са приготвили изненадващи козове в борбата си с Левски за Костов, добавя сайтът.

Според информации в днешната преса лидерът в класирането на А група Литекс също се е намесил в трансферната битка. Старши-треньорът на "оранжевите" Любослав Пенев много харесвал изявите на Костов в Пирин и лично настоял към него да бъде извадена оферта от страна на шампионите.

Вашият коментар