Нов шок за Титан: Блокираха им сметките

2010-10-29 10:47:00

Собствениците на ЦСКА с вързани ръце, чакат пари от много места, от никъде обаче не идват

 

Нов шок се налага да преживеят собствениците на ЦСКА. На тях не им стигат лошото представяне на тима, треньорската криза и проблемите с феновете, но сега се оказва, че са със запорирани сметки, което им връзва ръцете за каквито и да са дейности и по работата им със събирането на боклука и в ЦСКА.

Запорът е наложен по искане на от най-големите банки в страната заради невъзможността на компанията да обслужва кредит за милиони левове, информира днешната спортна преса. Предявени са записи на заповед и към съпругите на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, тъй като и двете имат дял в холдинга.

Част от проблема с обслужването на кредита е дошъл и оттам, че някои общини в България бавят внасянето на парите, които дължат на Титан за сметопочистване. И БФС още не е превел на собствениците на ЦСКА около 1 млн. евро, които се полагат на клуба за влизането в Лига Европа.

Освен това стана ясно, че руския Алания се ослушва за плащане на траншовете по трансферите на Иван Иванов и Иван Стоянов. Според запознати става дума за сума от порядъка на 1.4 милиона евро. ЦСКА от своя страна смята да заведе дело срещу некоректния клуб.

Вашият коментар