Нсереко развя рус перчем на Лазур

2011-01-21 14:24:00

Не съм играл отдавна, не очаквайте чудеса в началото, предупреди германският угандиец

Изпълнителният директор Джанпиеро Персикети и главният мениджър на Черноморец Душан Буковац представиха днес официално на пресконференция новото попълнение в тима Савио Нсереко. 21-годишният германец от угандийски произход подписа договор с "акулите" до края на сезона като преотстъпен от италианския Фиорентина.

"Много се радвам, че съм тук. Дошъл съм, за да помогна на отбора да постигне целите си", бяха първите думи на Савио пред журналистите. Офертата към него дошла, след като Буковац се свързал с агента му.

"Предложението ми хареса. Прецених, че е много добро. Черноморец в никакъв случай не е крачка назад за мен. Понякога човек трябва да направи нещо различно, ако иска да постигне много. В Бургас имам всички условия да покажа какво мога и не бива да изпускам тази възможност. В края на сезона ще се убедите, че идването ми тук е било добро за кариерата ми", коментира новото попълнение, което впечатли с ефектни руси краски по гребена от коса на главата си.

"Нормално е да не съм в най-добрата си кондиция, след като не съм играл известно време, но времето за подготовка ще ми стигне. Бъдете сигурни, че за първия официален мач ще бъда напълно готов", заяви с убеденост Савио. Той уточни, че на терена се чувства най-добре като ляво крило, но може да играе и по десния фланг, и като втори централен нападател. В личен план Нсереко уточни, че семейството му живее в Германия и че има две сестри и един брат.

Вашият коментар