Окошариха Гарата на Аерогарата (видео)

2010-10-20 15:05:00

В Левски нямат представа какво се случва, "сините" тънат в неведение по инцидента

 

Френският нападател на Левски Гара Дембеле шокиращо беше задържан на аерогарата в Лил, където "сините" кацнаха пообед. На тарана е било наредено да последва полицаите в помещение на летището, където все още не е ясно какво се случва, информира пратеникът на Гонг във Франция.

Въпреки явното притеснение на всички в българската група, те са заминали към хотела си без Дембеле. Според изпълнителния директор на клуба Константин Баждеков, недоразуменията скоро ще бъдат изчистени и Гара ще се присъедини към съорборниците си за следобедното занимание.

Баждеков е добавил, че Дембеле ще трябва да попълва писмени обяснения пред френските власти, като причината и до момента не е известна.

 

С около час закъснение Гара се прибра в хотела, където са настанени съотборниците му. Той е изчистил всичко с полицията и е свободен. Неофициално се смята, че е имал някакви неуредени финансови взаимоотношения във Франция. Това обаче е странно, тъй като той и друг път е е прибирал в родината си, а проблеми не е имало.

 

Утре вечер Левски излиза срещу френския Лил в мач от третия кръг от груповата фаза на Лига Европа.

 

Виж видео

Вашият коментар