Опорка на Статуквото продължена от Венци Стефанов

Начало » Опорка на Статуквото продължена от Венци Стефанов

Венцеслав СтефановОпорната точка, че Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров са опитали да си купят властта в БФС, започната доста неясно от Лечков преди няколко дни, днес бе продължена и развита от гласа на Статуквото в Централата Венцеслав Стефанов.

Две от лицата на 16-годишното падение на българския футбол обаче се „застраховаха“ с уточнението, че тримата не са тези, които са предлагали пари „в тоалетните“ на НДК. Техни хора обаче стояли зад нарушенията.

Стефанов отново върна лентата за стари спомени и обвини Бербатов, че се отказал да играе за България.

„Конгрес през пролетта няма да има. Ако се съберат обаче 1/3 подписи от клубовете, ще се проведе, ама ще е скъпо“, уточни Стефанов.

Босът на Славия призна, „че гласовете на клубовете не трябва да са с еднакво значение“, но пък намекна, че така ще има проблем с гласовете на конгресите.

Венцеслав Стефанов скри истината за отношенията си с Бербатов, като не пожела да каже какво има лично срещу него. Намекна обаче, че „има нещо в телефона си“, но не искал да го показва по телевизията.

„Боби, Емо и Данчо са добри момчета. Искат да помагат на футбола, националните отбори да радват хората, да има шанс за всички. Боби някъде е помогнал, някъде не е, сложил си е негативи. Но другите нямат опит в ръководството на каквото и да е. Бербатов не е дал една стотинка във фондацията си. Знам го“.

„Да чуят песента „Ако си дал“. Бербатов при сметка 3.28, дава 3. Един човек ми покажете, дето е почерпен от него“, разкри индиректно житейската си философия чичо Венци.