Орлин Орлинов подписа с турски тим

Начало » Орлин Орлинов подписа с турски тим

Момент от футболен мачБългарският нападател Орлин Орлинов, който се прочу покрай скандала с набитата манекенка Катрин Вачева, ще подпише в понеделник договор с турския втородивизионен клуб Акхисар Беледие, съобщи вестник Измир Експрес.

Орлинов идва в новака в турската втора лига като свободен агент, но вестникът не пропуска да подчертае визитката му – продукт на школата на Литекс, който е шампион на страната, и след това мачове за софийските отбори Славия и ЦСКА. „Тримата чужденци в отбора ще бъдат 22-годишният българин Орлин Орлинов, който е играл за Славия и ЦСКА, нигериецът Саймън Зенке и камерунецът Патрик Екенг.

Ръководството е постигнало споразумение и с тримата, които ще подпишат договорите си в понеделник при представянето им пред журналистите. След това те ще позират с бяло-зелената фланелка на Акхисар“, се казва в информацията.

Клубът привлича и още двама турски играчи – единият от втория отбор на Вердер (Бремен), а другият от датския втородивизионен клуб Греве. Задачата пред тима на Акхисар Беледие е утвърждаване в турската втора лига през новия сезон. Трансферът на Орлинов беше уреден от мениджъра Ибрахим Куруджу, който е приятел с президента на клуба.

Град Акхисар се намира в околностите на Измир, на 30 километра от брега на Средиземно море.