Отстраненият Стоянов пак напердаши Главата

2010-10-26 19:32:00

Калоян Стоянов ударил веднъж Цветков, гони го и го заплашва

 

Втори рунд от боксовия мач между Калоян Стоянов – Цимбика и Ивайло Цветков – Главата се състоя днес в района на стадион "Българска армия".

Според очевидци днес двамата са се засекли пред Армията и Главата е отнесъл няколко удара от разярения бивш шеф, който днес беше отстранен от поста си на началник по сигурността на съоръжението. Заедно с наказанието, което му беше наложено, от клуба обявиха, че няма да разчитат на охрана от феновете и ще заложат на изпитаното – полицията.

Свидетели на инцидента твърдят пред Спортал, че Стоянов е подгонил випфена, със заплашителни викове. В конфликта са се включили още плюнки и закани.

Часове след като обявиха, че мачовете ще бъдат охранявани от полицията, ЦСКА и СДВР подписаха договор за това.

"Поради доказалата се невъзможност на стюардите да осъществят контрол върху поведението на феновете в сектор Г се прибягва към съответните мерки. Органите на реда ще пазят секторите А, В, Б и Г, както отвън така и по трибуните. Ескалираното напрежение около стадиона и в сектор Г в последните мачове на ЦСКА принудиха към взимането на незабавни решения. С цел да бъдат спряни действията, които застрашават живота и здравето на феновете, ЦСКА и СДВР ще вземат необходимите законови мерки, за да бъдат осигурени реда и сигурността на стадиона", се казва в съобщение в клубния сайт на вицешампионите.

Вашият коментар