Павел Дочев потъна в срам

2010-07-23 01:40:00

Наставникът на ЦСКА Павел Дочев определи играта на червените като срамна и не се съмнява, че дори агитката на Сливнишки герой щеше да освирква своя отбор, ако се влачи по терена както армейците го сториха срещу Олимпиакос. "Червените" претърпяха катастрофална загуба с 2:5 навръх официалното представяне на отбора.

Червените играха безобразно срещу новака в първа лига на Кипър. Това вбеси запалянковците, които първо се нахвърлиха върху шефовете в ложата. "Боклуци, боклуци!", скандираха хората в сектор "А". Десетина опитаха да щурмуват официалната трибуна и се счепкаха със стюардите. След това феновете почнаха да псуват наред целия отбор. Накрая си го изкараха и на Павел Дочев. Десет дни преди мача с Левски му поискаха оставката и скандираха "Любо Пенев!".

"Срам ме е, но не съм човек, който се отказва толкова лесно. Единственото добро нещо днес бе голът на Томи Костадинов. Подобна игра щеше да бъде освирквана дори от агитката на Сливнишки герой, а знаем, че публиката на ЦСКА е взискателна. Въпреки загубата, аз вярвам на футболистите. По-добре сега да получим този шамар. Не се занимавам с финанси и не знам дали футболистите са взели този месец пари, но това е ЦСКА, трябва да се играе за този клуб и без пари", коментира Дочев, който обяви, че вече е отписал чаканият нападател от Селтик Килиън Шеридън.

Здрави псувни отнесоха и шефовете на ЦСКА. Феновете скочиха още след втория гол на кипърците. Пръв го отнесе Венци Живков. Феновете започнаха да скандират "Искаме спектакъл", иронизирайки изпълнителния директор. Наскоро той каза, че 10 лв. цена за билет не е много, защото хората ще гледат във всеки мач спектакъл от ЦСКА.

 

Димитър Борисов: На Любо Пенев ли да си връча оставката!?

Вашият коментар