Пажин гони Матеус, жени се за трети път

2011-03-03 18:11:00

Сега го омая наша студентка от Нов български, преди имаше брак с украинка и сръбкиня

 

Бившият футболист на Левски Предраг Пажин ще се жени пак. Сърбинът, който в момента учи за треньор, направил романтично предложение за брак на чаровната си половинка Галя. В събота двамата ще бъдат гости на тв шоуто "Море от любов".

Именно там Пажин ще разкаже за връзката си с красивата българка, която, по думите му, е променила живота му, пише "7 дни спорт".

Предраг и Галя са заедно от близо година. Оттогава те на няколко пъти бяха забелязвани заедно на светски събития. Половинката на бившия футболист е студентка в Нов български университет, специалност "Гръцка филология". Това ще е трета сватба за Пажин. Той има два брака – със сръбкиня и украинка, като от първата има две деца.

Така Пажо върви по стъпките на националния селекционер Лотар Матеус, който наскоро разкара украинката Лиляна, развеждайки се за четвърти път. Новата на Лотар също е студентка, но от Кипър.

Все още Матеус не се е задържал достатъчно дълго време в България, за да го видим и него с някоя студентка от Нов български или друг нашенски университет.

Вашият коментар