Пазарджишкият Дисцип "сурвака" десетима

2010-10-29 13:54:00

Култовият Хамалски от Белово отнесе един мач, заради червения си картон срещу Момина Клисура

 

Десет са наказаните играчи от първенствата в областния футбол в Пазарджишко през миналия уикенд. Четирима от тях са от А ОФГ, двама от Б ОФГ Юг, двама от Б ОФГ Север и двама при юношите, съобщава авторитетният местен спортен сайт pzsport.info.

В А ОФГ 1 среща ще пропусне Димитър Зайков от ФК Величково, който е наказан по член 22, алинея 1, буква А от дисциплинарния правилник. Двама са наказани по член 19 точка 4 с лишаване от състезателни права за 1 мач и това са Владимир Маргитин от Вихър (Ветрен) и Асен Лозанов от Ботев (Момина клисура). Иван Хамалски от Марица (Белово) също е наказан за 1 среща, но по член 22, алинея 1, буква Б.

В Б ОФГ Юг наказание от по една среща лишаване от състезателни права по член 22, алинея 1, буква З получиха Георги Попов от Родопи 1921 (Козарско) и Даниел Владов от ФК Братаница.

В Б ОФГ Север за две срещи по член 22, алинея 1, буква К е наказан Тодор Донов от Шипка 1955 (Мало Конаре), а Цвятко Спасов от Марица (Мененкьово) ще пропусне една среща за своя отбор заради наказание по член 22, алинея 1, буква Б. При юношите и двамата наказани футболисти са от ПФК Хебър І. Това са Мустафа Бекташ, който е наказан за 3 срещи по член 22, алинея 1, буква Г и Стоян Иванов, който е с наказание от 1 среща по член 22, алинея 1, буква Б.

Една промяна в последния 9 есенен кръг за първенството на Б ОФГ Юг е извършена по молба на отборите, а именно мачът ФК Братаница – Тракиец (Исперихово) е изтеглен от неделя за събота и ще се играе на 30 октомври 2010 година от 14:00 часа, какъвто е и началния час за всички срещи в трите първенства при мъжете.

Вашият коментар