Пак критикуват Бербатов на Острова

2010-11-25 12:00:00

Фърги хвали Рууни за играта му срещу Рейнджърс

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи доста противоречиви оценки в английските медии за играта си срещу шотландския шампион Глазгоу Рейнджърс. Българинът излезе като титуляр на терена и се справи добре, но някои от медиите на Острова не са на същото мнение.

"Манчестър Ивнинг Нюз" дава добра оценка на нашето момче за представянето му – 7, но в "Сън" са обявили Берба за най-слаб в мача и са му поставили 5-ица за представянето. В същото време читателите на авторитетното електронно издание Goal.com са го оценили с 6 за играта.

Играч на мача, според "Манчестър Ивнинг Нюз", е Майкъл Карик, който е оценен с 8. "Сън" пък дава най-висока оценка на Пол Скоулс, който е получил 7. Goal.com се е доверил на Руни, който е оценен също със седмица за представянето си и е обявен за играч на мача.

Мениджърът Алекс Фъргюсън пък похвали своя любимец Уейн Рууни, който се разписа за Манчестър Юнайтед за първи път от септември насам, но голът му във вратата на Глазгоу Рейнджърс беше достатъчен, за да прати "червените дяволи" на осминафиналите в Шампионската лига.

"Няма съмнение, че бяхме по-добрият отбор и закономерно победихме. Рууни не е в оптималното си състояние, но това е обяснимо след контузията му. Искаше се много смелост, за да бие дузпата, след като пропусна няколко положения по-рано. Всички се радваме за него", сподели Фърги

Вашият коментар