Пастата рязан в "Пирогов" след като ряза ЦСКА

2010-09-28 17:13:00

Дни след като поряза ЦСКА в дербито с Литекс, завършило 1:1, съдията Стефан Спасов е трябвало да бъде рязан по спешност в "Пирогов" и то вследствие от мача на стадион "Васил Левски".

 

Спасов страдал от разтежение преди ЦСКА – Литекс и се наложило да му поставят инжекция, за да изкара мача. 4 дни след двубоя изненадващо той вдигнал температура 40 градуса. Започнал да повръща, а кракът му пулсирал болезнено. Веднага бил закаран в "Пирогов", където констатирали гнойно огнище в бедрото. Наложило се веднага кракът да бъде разрязан, за да се изчисти и да бъде поставен дренаж. Близо 15-сантиметровата рана на вътрешната част на бедрото още не е затворена, защото възпалението не е отшумяло. Според лекарите подобна реакция след инжекция в мускула се наблюдава много рядко, но Пастата явно е бил урочасан от многото клетви заради неотсъдените две дузпи за ЦСКА и дадената една за Литекс.

 

До две седмици раната трябва да се затвори и едва след това реферът може да започне тренировки. Със сигурност за възстановяването ще е нужен поне месец, но не е изключено Спасов да пропусне всички кръгове до Нова година.

Вашият коментар