Пелето: Ще търпя обидите! Няма да се откажа

2010-09-07 13:39:00

Въпреки негативите, съпътстващи постоянно националния отбор, Станислав Ангелов обяви, че не му и минава на ум да зареже всичко и да се оттегли, както направи Димитър Бербатов.

 

"Аз лично никога не съм си мислил, че мога да се откажа от България. Ако някой идва на стадиона да ни обижда и да ни гони от България, и това го разтоварва, нека да го прави. Аз бих се разтоварвал на мача, когато подкрепям отбора си. Патриотично погледнато, аз ще търпя всичко. Ако ще да ме обиждат, пак ще играя за България. Искам да помагам. Ако всеки прави каквото може и се стреми да помага с възможностите си – независимо дали са големи или малки, само така страната ни ще излезе от дереджето, на което се намира. Ако всеки дава по малко от себе си за България, на всички ще ни е по-добре", заяви Пелето преди тазвечершната квалификация с Черна гора.

 

"Няма изявен фаворит нито за първото, нито за второто място. Всички броят Англия за категоричен победител в групата, но аз не мисля, че е така. Силите са изключително изравнени. До края на кампанията ще е изключително интересно", добави Станислав Ангелов.

Вашият коментар