Пенев: Очаквам интересен полусезон

2011-03-07 21:13:00

Сенегалецът Диуф намерил своето ново семейство в Ловеч

"Доволен съм от играта и в защита, и в нападение. Направихме един хубав и стойностен мач", каза след победата с 4:0 над Берое старши треньорът на Литекс Любослав Пенев.

"Аз непрекъснато поощрявам момчетата да се опитваме да реализираме при ситуациите, които създаваме. Винаги трябва да отличаваме целия отбор. Всички заслужават гола и разбира се всички са виновни, когато не вкараме гол. Това е ежедневен труд, не е лесно, но продължаваме да работим. Всеки отбор иска да печели точки. Очаквам интересен полусезон".

"Постигнахме успех, благодарение на нашата добра игра. Можехме и още да вкараме, но сме доволни и на тези четири гола. Срещу Берое играем трудно в Стара Загора, но тук не сме имали проблеми и винаги ги бием. Накрая ще видим дали тази преднина от 8 точки е много или малко, тя разбира се е комфортна и дори можем да я увеличим. Много трудно някой ще ни спре", каза националът Николай Бодуров.

"Представихме се много добре и заслужено победихме. Головете бяха плод на нашата добра игра и мисля, че можехме да вкараме и още. Представяме се по един много добър начин и в защита, и в нападение и затова резултатите са ни такива. Не мисля, че вече сме шампиони, има още 13 кръга до края на първенството. Не трябва да се отпускаме", коментира на свой ред Петър Занев.

"Мисля, че направихме супер мач. Победихме и взехме трите точки. Това бе важното за нас и всички сме доволни. Бих казах, че се чувствам като в Сенегел, намерих моето ново семейство и съм доволен, че съм в Литекс", сподели новото попълнение в тима Папа Диуф.

Вашият коментар