Петима левскари ще ритат в Бяла Слатина

2011-01-04 15:10:00

Шефът на Чавдар се разбрал с Гонзо, имената на играчите още не са ясни

 

Втородивизионният Чавдар Бяла Слатина ще се подписи с петима футболисти от столичния Левски през зимната пауза в първенството, съобщи президентът на клуба Красимир Костов.

"Малко преди Коледа имах среща със спортния директор на Левски Георги Иванов. Разбрахме се за играчите и ще продължим да си сътрудничим. Петима футболисти от Герена ще ни подсилят през пролетта", призна Костов пред сайта на отбора pfcchavdar.com.

Футболистите на Чавдар започват подготовка за новия сезон на 10 януари (понеделник). На първото занимание за годината се очакват и 12 нови играчи.

Все още няма яснота около напускащите. До този момент само Ивайло Василев няма да играе за Чавдар през пролетта. Вратарят, който е юноша на Левски и игра в Бяла Слатина като преотстъпен, сега е "повишен" и ще подсили Видима Раковски.

Чавдар ще играе приятелска среща с ЦСКА в София на 19 февруари. Освен с ЦСКА, ръководството на Чавдар уреди и още четири контроли. Възпитаниците на Бойко Величков ще мерят сили с Монтана, Пирин Благоевград, Спартак Плевен и Бдин Видин като датите с тях все още се доуточняват.

Вашият коментар