Петко Петков: Време е да променим историята

2010-08-06 17:18:00

Новият треньор на Литекс Петко Петков не бе особено доволен от изтеглянето на Дебрецен за плейофите за класиране в групите на Лига Европа. Домакини в първия мач, който е насрочен за 19 август са унгарците. Реваншът е седмица по-късно на градския стадион в Ловеч.

"Така се получава наистина, че играем с отбори, отстранили Левски, като и ние падаме от тях, но мисля, че е време тази лоша традиция да бъде прекратена. Не се притесняваме от Дебрецен. Сега искаме първо да се стабилизираме психически. Осъзнаваме, че това е последен шанс да влезем в групите на Лига Европа. Като проценти не мога да определя какви са шансовете ни", коментира наставникът на Литекс.

"Сега ни предстоят сериозни изпитания – мачове с Берое за първенството и за Суперкупата. Мислите ни са насочени към двубоя в Стара Загора в неделя. До първият ни мач с Дебрецен, съперникът ще изиграе две срещи за първенството, на които ние ще изпратим хора, които да ги наблюдават. Тогава ще съм по-подготвен да Ви кажа къде са силните страни на унгарския отбор", сподели треньорът на „оранжевите”

Вашият коментар